SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti il başkan adayı Fatma Başkan, Karadeniz’e konuştu: Trabzonu kucaklayacak Kadro ile geliyorum!

İYİ Parti il başkan adayı Fatma Başkan, Karadeniz’e konuştu: Trabzonu kucaklayacak Kadro ile geliyorum!

13 Ocak 2023 Cuma - 08:46




Trabzon’un sevilen ismi İYİ Parti İl Başkan Adayı Fatma Başkan, Trabzon’un sorunlarına hakim bir il başkanı olacağını ifade ederek, “Siyaset araç, hizmet ise amacımızdır. Örnek bir kadro ile bu düsturla yola çıktık” dedi.





PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIM

İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı Fatma Başkan Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. 28 Ocak’taki İl Kongresi öncesi Pazar günü Zorlu Grand Otel’de saat 11.00’da basın ile buluşacağını ifade eden Başkan, “İyi bir ekiple yola çıktık. Resmi olarak adaylığımızı açıklayacağız” dedi.

İNSANA  DOKUNACAĞIZ

Trabzon’un sorunlarına hakim olan bir ekip oluşturduklarını ifade eden Başkan, “Kentimizin 18 ilçesini kapsayan bir rapor hazırlıyoruz. Bizim amacımız insana dokunmak. Nerde ne sorun var biz bileceğiz ki soruna çözüm arayalım. İl başkanı olmak istememizdeki amaç budur” diye konuştu.

İYİ Partili Başkan, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Yazı İşleri Müdürlerimiz Furkan Yiğit ve Hüseyin Terzi’ye çiçek takdim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap