SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti GİK üyesi Aydın, Karadeniz’e konuştu: Genel başkanımız takdir ederse Trabzon milletvekilliğini layıkıyla yaparız!..

İYİ Parti GİK üyesi Aydın, Karadeniz’e konuştu: Genel başkanımız takdir ederse Trabzon milletvekilliğini layıkıyla yaparız!..

Karadeniz Özel

18 Kasım 2022 Cuma - 11:46




Aydın: Genel başkanımız takdir eder, Trabzon milletvekilliği gibi önemli bir sorumluluğu üzerimize verirse, layıkıyla yerine getirmek için çalışırız





İYİ Parti Trabzon Milletvekilliği listesinde yer alacağına kesin gözüyle bakılan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Yavuz Aydın, Karadeniz’e konuştu. Aydın, “İYİ Parti’nin 5’inci yılı kutladık. Aslına bizim mücadelemiz 7 yıl öncesinden başladı. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte daha önce bulunduğumuz partide demokratik bir mücadele başlatmıştık. Akabinde demokratik bir şekilde verdiğimiz mücadele engellenince Türk milliyetçilerinin iktidar olabilmesi için sayın genel başkanımız önderliğinde İYİ Parti’yi kurduk. Partiyi kurarken hiçbir şahsi ikbal gözetmedik. Memleketimizin istiklali bizim için daha ön planda” dedi.

SORUMLULUĞU ÜZERİMİZE..

Aydın şöyle devam etti: “Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki, olması gerektiği gibi memleketin istikbalini daha ön plana aldık. Bu manada Trabzon’da çok değerli arkadaşlarımızın m.vekilliği için isimleri geçiyor. Hepsi bu göreve layıktır. Benim tarzım şudur; şahsi beklenti içerisinde siyaset yapmam, partime kim faydalı olacaksa temsilde de o olsun isterim. Fakat partimizin daha fazla oy alması durumu hasıl olur, genel başkanımız takdir eder, Trabzon milletvekilliği gibi önemli bir sorumluluğu üzerimize verirse, layıkıyla yerine getirmek için çalışırız.”

Haber: Furkan YİĞİT 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap