SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İmamoğlu'ndan Yomra için söz aldım

İmamoğlu'ndan Yomra için söz aldım

21 Eylül 2019 Cumartesi - 11:36




İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Yomra Belediyesi’ni ziyaret etti, Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile bir araya geldi.





Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Aydın, “Yomra halkı baskı düzenini yıktı, demokrasiyle yolsuzluğu durdurdu” dedi

ANKARA VE İSTANBUL…

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Yomra Belediyesi’ni ziyaret etti, Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile bir araya geldi. Aydın, Yomra için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan destek sözü aldığını ifade ederek, “Ekrem bey ve Mansur bey Yomra’ya hizmet desteği verecek” dedi.




BELEDİYEYİ BOŞALMIŞLAR

Yomra’nın bir önceki dönemde büyük sıkıntılarla boğuştuğunu ifade eden Aydın, “Yomra belediyemizi içi boşalmış halde devraldık. Yomra halkı seçimlerde baskı düzenini yıkmış, Mustafa kardeşimize tam destek vermiştir. Bizde kendisinin her zaman arkasında duracağız, Yomra’yı büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Aydın’a partililerin yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 




YOMRA HAKKI GEREĞİNİ…

Sözlerin şöyle devam eden Koray Aydın, “Mustafa Bıyık kardeşim, ilçe başkanımız Zekeriya Akgül beyle birlikte ilk ziyaretime geldiklerinde Yomra için umutlandım. Mustafa’yı gördükten sonra arkadaşlarıma ‘Mustafa bey Yomra’yı kazanacak’ dedim. Çünkü üslubu ve dürüstlüğü ortada olan son derece şeffaf bir isim. Baskıdan ve yolsuzluktan bıkan Yomra halkı gereğini yaptı” diye konuştu.

ANNELERE DESTEK VERDİ




Diyarbakır’daki annelere de desteğini ileten Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “Devletimiz anneleri sevindirecek güçtedir. Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti .












 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap