SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İmamoğlu 'Bakan Özhaseki İnşallah Kendi Cebinden Verecektir'

İmamoğlu 'Bakan Özhaseki İnşallah Kendi Cebinden Verecektir'

04 Aralık 2023 Pazartesi - 15:23




Trabzonspor maçı sonrası Kayserispor'a prim sözü veren Mehmet Özhaseki'ye Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi.





Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Kayserispor'un Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmesinin ardından prim vereceğini açıklamasına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi.

Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 kazandı. Mücadelenin ardından Kayserili olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, soyunma odasına bağlanarak Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın belirleyeceği prim miktarını ödeyeceğini söylemişti. Özhaseki'ye İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi.

"PRİM DAĞITMASIN, İŞİNE BAKSIN"

Bir tv kanalının sabah programında konuşan İmamoğlu, Özhaseki ile ilişkiniz nasıl sorusuna, "İlişkimiz makul başladı ama sayın Özhaseki sonradan başka bir yol tercih etti. Seçime yaklaşırken seçim diline geçiş yaptı, işine baksın falan filan. Ben işimi biliyorum Sayın Özhaseki de işini bilsin. Mesela maçtan sonra prim dağıtmasın işini yapsın, şehircilik bakanlığı yapsın." dedi.

ÖZHASEKİ NE DEMİŞTİ?

Kayserispor Başkanı Trabzonspor ile oynanan müsabaka sonrası galibiyet sevinci için soyunma odasına indi.Futbolcuların prim için sıkıştırması üzerine telefon ile Bakan Mehmet Özhaseki'yi arayan başkan Ali Çamlı bakanın 'Yakışan neyse Ali hocam desin ben ödeyeceğim' sözleri üzerine futbolculara dönerek 'Bakan Özhaseki' adına diyerek primi açıkladı...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap