SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İki ay kapalı kaldılar, şimdi de yayılan algı işlerini baltaladı! ''Virüs haberleri işlerimizi etkiledi''

İki ay kapalı kaldılar, şimdi de yayılan algı işlerini baltaladı! ''Virüs haberleri işlerimizi etkiledi''

22 Mayıs 2020 Cuma - 13:38




Kuaför Turhal, “İşyerlerimizi açtığımız ilk günlerde iş yoğunluğumuz güzeldi. Fakat berber ve kuaförlerden virüs yayıldığı haberlerimizi işlerimizi etkiledi.





Trabzon’un  Ortahisar ilçesinde Kuaför Salonu işleten Seyfi Turhal berberlerden virüs yayıldığı haberlerinin işleri etkilediğini söyledi. Kuaför Turhal, “İki ay kadar işyerlerimiz kapalı kaldı. İşyerlerimizi açtığımız ilk günlerde iş yoğunluğumuz güzeldi. Fakat Uşak ve İstanbul’da berber ve kuaförlerden virüs yayıldığı haberlerimizi işlerimizi etkiledi. Berberden hastalık yayıldığı algısı var. Randevu alan müşterilerimiz gelmediğinde ve onlara ulaştığımızda bize bu durumu gerekçe gösterdiler” dedi.

TALİMATLARI UYGULUYORUZ

Turhal sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz zaten iki aydır evdeyiz. Hasta olsak ortaya çıkardı. Gelen müşteri berberin ne olduğunu bilmiyor, berber de müşterinin ne olduğunu bilmiyor. Hastalıkla ilgili yorum yapamam. Verilen talimatları uyguluyoruz. Tek kullanımlık, havlu, peçete, dezenfektan, eldiven kullanıyoruz, usturayla traş etmiyoruz, alınan bütün kararlara uyuyoruz. Şu anda bütün esnaflar kapalı. Berberin açık olduğu konusu geçince algı berberlerden yayıldığına getiriliyor. Bu algıda işlerimiz baltalıyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap