SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hüseyin Örs;''Tüm teşkilatımızla liderimizin arkas

Hüseyin Örs;''Tüm teşkilatımızla liderimizin arkas

23 Temmuz 2018 Pazartesi - 12:07




İYİ Parti'deki kurultay süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, "Bu bir lider çekişmesi değildir, demokrasi





PARTİ İÇİ DEMOKRASİ

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği çalıştayın son gününde, olağanüstü kongre kararı alındı. Genel Başkan Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yeniden aday olmayacağını açıkladı. Akşener’in “Ayrıldığımız siyasi yapılara benzememek için itirazları görmezden gelemeyiz. Parti içi demokrasiyi sağlayacağız” dediği öğrenildi. İYİ Parti'nin kongresi bir ay içinde yapılacak.

AKŞENER TEK ALTERNATİF

İYİ Parti'deki kurultay süreciyle www.karadenizgazete.com.tr’ye açıklamalarda bulunan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, "Bu bir lider çekişmesi değildir, demokrasi örneğidir. Tüm teşkilatlarımızla liderimizin arkasındayız. Bu partinin Meral Akşener dışında bir alternatifi de yoktur" dedi.

YENİDEN ADAY GÖSTERECEĞİZ


Parti delegasyonunun ortak imzalarıyla Akşener’in tek aday olarak yeniden genel başkanlığa aday gösterileceğini ifade eden Örs, “Meral Hanım tüzüğün kendisine vermiş olduğu yetkiyle olağanüstü kongre kararı almıştır. İYİ Parti 1 ay içinde kongreye gidecek. Biz liderimizin arkasındayız. Ayrıldığımız siyasi yapılara benzememek için eleştirileri görmezden gelemeyiz. Liderimizin bu çıkışı, İYİ Parti’de parti içi demokrasinin ne denli iyi işlediğinin bir göstergesidir. Şu anda partinin bütün milletvekilleri, yetkilileri tekrar Meral Hanım'la devam etmek istiyor. Biz Meral Hanım'ın arkasındayız. Tüm delegasyonun ortak imzasıyla Meral Hanım'ı yeniden aday göstereceğiz. Yerel seçimler öncesi güven tazeleyip yolumuza güçlenerek devam edeceğiz. Yerel Seçimler önce bu ayrıca güçlü adımlarla yolumuza devam edebilme adına da şanstır. Bu kongre sonrası yenilenmiş kadrolarla birlikte mahalli seçimler için çalışacağız” diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap