SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hüseyin Örs, Beşirli'deki kötü kokuyu Türkiye gündemine taşıdı!

Hüseyin Örs, Beşirli'deki kötü kokuyu Türkiye gündemine taşıdı!

18 Temmuz 2019 Perşembe - 15:32




İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Beşirli'yi TBMM gündemine taşıdı, takipçisi olacağını belirtti.





Uzun zamandır Beşirli Mahallesi'nde vatandaşların şikayet ettiği kötü koku ile alakalı TBMM kürsüsünden konuşan Örs, "Trabzon'un denizle buluşma noktası olan Beşirli Sahili'nde kötü kokunun giderilmesi hususunu bu kürsüde defalarca dile getirmiştim. O bölgede yaşayan vatandaşlarımız bundan şikâyetçiler. Yürüyüş yolu olarak düşünülen yerde insanlar kötü kokudan dolayı yürüyemez hâldeler." dedi. 

Uzun zamandır devam eden bu çevre problemi ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmaları önemsediğini belirten İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle sürdürdü: "Vatandaşlarımızın maruz kaldığı istenmeyen bu kötü kokuların giderilmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir girişimde bulundu, bir ihale süreci başlattı. Bu konunun Trabzon Büyükşehir Belediyesince hemen gündeme alınması hususunu önemsiyorum. İnşallah zamanında biter diyorum. Trabzon Ortahisar Kanalizasyon Şebekesi Atık Suyu Ayrışması İşi’nin planlandığı gibi yüz elli günde tamamlanmasının takipçisi olacağımı ifade ediyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap