SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hizmet yok fatura var

Hizmet yok fatura var

21 Temmuz 2019 Pazar - 10:09




Telefon ve internet hatları kesildi ama faturalar gelmeye devam ediyor





Selin neden olduğu altyapı bozukluğundan dolayı internet ve telefon hatlarının 1 aydır kesik olduğu mahallelerde faturaların gelmeye devam etmesi vatandaşlardan tepki topladı.

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından altyapıda oluşan hasar sebebiyle Çamlıktepe ve Yüceyurt mahallelerinde telefon ve internet hizmetinin kesik olduğu öğrenildi. 18 Haziran’da gerçekleşen sel felaketinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hizmetin sağlanmadığı mahallelerde faturaların aynı şekilde çıkması vatandaşları şoke etti. Hizmet alamadıkları halde kendilerine fatura çıkarılmasına tepki gösteren yöre sakinleri, “1 aydır telefonumuz ve internetimiz kesik. Türk Telekom bize hizmet vermiyor ama kullanamadığımız internet ve telefon için bize fatura çıkarıyor. Zaten üzerimizden sel felaketi geçti, bir mağduriyet de bunlar çıkarıyor. Bu nasıl iştir?” diye sordular.

Haber: Fatih SAYGIN




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap