SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Heyelan bölgesine taş kırma tesisi!

Heyelan bölgesine taş kırma tesisi!

02 Ekim 2019 Çarşamba - 16:22




Trabzon’un Düzköy ilçesinde yöre sakinlerinin tepkisini çeken HES çalışmalarının ardından şimdi de aynı bölgede Taş kırma ve eleme tesisi kurulmaya başlanması vatandaşları tedirgin etti.





Karadeniz Gazete //Fatih SAYGIN/ Trabzon’un Düzköy ilçesinde yöre sakinlerinin tepkisini çeken HES çalışmalarının ardından şimdi de aynı bölgede Taş kırma ve eleme tesisi kurulmaya başlanması vatandaşları tedirgin etti. Çiğdemli Mahallesinde kurulacak tesisin heyelan bölgesinde olması ve karayoluna 15-20 metre mesafede yer almasının yol da çöküntüye sebep olabileceği iddia ediliyor. Düzköy Çevre Platformu Sözcüsü Yakup Civelek, tesisin 24 saat çalışarak bölgede hem hava hem ses kirliliğine yol açacağını kaydederek, “Mahallelerimizde yaşam direk olumsuz olarak etkilenecektir. 

Tesisin heyelan bölgesinde yapılması ve karayoluna 10-15 metre mesafede olması oluşacak sarsıntılarla yolun çökmesine sebep olabilir ve birçok mahalle bu durumda mağdur olabilir. Bugün babalarımızdan ve dedelerimizden aldığımız güzel doğayı ne yazık ki çocuklarımıza sağlam ulaştıramayacağız ve çocuklarımız, torunlarımız bizlere rahmet okumayacak” diye konuştu.





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap