SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Haydi Trabzon Altuğ bebeğe umut olalım

Haydi Trabzon Altuğ bebeğe umut olalım

28 Ekim 2023 Cumartesi - 12:32




SMA hastası 3 aylık bebek hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.





Trabzon’da SMA Tip 1 teşhisi konulan 3 aylık Altuğ Güray Bayraktar, hayata tutunabilmek için destek bekliyor. Acılı baba Ömer Bayraktar “Hayırseverlerimizin desteğine çok ihtiyacımız var” dedi

VALİLİK ONAY VERDİ

Trabzon’da Ömer-Kader Bayraktar çiftinin 3’üncü çocuğu olarak dünyaya gelen 3 aylık bebekleri Altuğ Güray Bayraktar’a KTÜ Tıp Fakültesinde alınan örnekte SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Acılı aile, çocuklarını tedavi ettirebilmek için Trabzon Valiliği’nden onay alarak yardım kampanyası başlattı.

BELİRTİLER BAŞLAMADI

Altuğ’un babası Ömer Bayraktar, “Çocuğum henüz 3 aylık. Henüz belirtiler başlamadı. Tedavi 2 yaşına kadar alınabiliyor. Evladım için yurt dışında uygulanan ve büyük oranda başarıya ulaşan gen tedavisini yaptırabilmek için desteğe ihtiyacımız var” dedi.

HENÜZ YÜZDE 5

Tedavi için 1 milyon 819 bin 500 dolar paraya ihtiyaç duyduklarını söyleyen baba Ömer Bayraktar paranın henüz yüzde 5’lik bölümünü topladıklarını dile getirdi. Bayraktar “Yurt dışında uygulanan tedavi için hayırseverlerin desteğine çok ihtiyacımız var” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap