SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hasan Volkan Kantarcı; ''Yabancı göçmenler Turistleri rahatsız ediyorlar''

Hasan Volkan Kantarcı; ''Yabancı göçmenler Turistleri rahatsız ediyorlar''

21 Mayıs 2019 Salı - 16:46




Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Volkan Kantarcı Trabzon ve civar illere göçmen olarak gelen yabancı uyruklu insanların turistleri rahatsız etmeleri konusunda açıklamalarda bulundu.





Özellikle ülkemize Suriye’den gelen insanların dilencilik yaparak orta doğu ülkelerinden gelen Turistlerden bazen zorla bazense sürekli isteyerek rahatsız ettikleri konusunda açıklama yapan TÜRSAB Karadeniz Bölge Başkanı Hasan Volkan Kantarcı, “Başı boş sokaklarda dolaşması ve köşe başlarında dileniyor olmaları tabi ki hoş durum değil. Yabancı ülkelerden gelen turistler de para vardır isteyelim yada zorla alalım diyorlar. Şikayet konusunda tabi ki çok da fazla şikayet almıyoruz hatta bu bölgedeki iller içerisinde en yaşanabilir il Trabzon dur” dedi.

Konaklama alanında ve diğer restoran yada kiralık araç sektöründeki işletmecilerin sıkça şikayetçi oldukları Arap Turistlerin Dağınık olması konusun ada açıklık getiren Başkan Kantarcı “Bizlerde biliyoruz ki kültürel olarak Arap Turistler dağınık fakat bu insanlar yaz mevsiminde geliyorlar ve işletmecilerde kış aylarındaki fiyatların 2 katı daha fazla ücrete yazın bu insanları misafir ediyorlar. Haliyle çokta fazla şikayetçi olmaları doğru değil. Zaten siz verdiğiniz hizmetin parasını alıyorsunuz “ dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap