SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hasan Süha Saral 'Ben Bu Şehrin Çocuğuyum'

Hasan Süha Saral 'Ben Bu Şehrin Çocuğuyum'

12 Şubat 2024 Pazartesi - 11:02




CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral açıklamalarda bulundu.





CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ;

Bugün amacımız basınımızla bir araya gelmek ve adayımız CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral ile sizlerle ufak bir sohbet yapmak.Bizler Trabzon özelinde sizler birlikte her an olmaktan ve halkımızı bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz bu konuda sizlere teşekkür ediyorum. Konuyu çokta uzatmak istemem sözü Büyükşehir belediye başkan adayımız Hasan Süha Saral beye bırakmak isterim.



BEN BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM 

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral ;

Ben bu şehrin çocuğuyum, kara taşlarla döşenmiş, her sokağında ayrı koku olan, taşlıklı evlerde büyüdüm, narlı bahçe sokakta büyüdüm.o yüzden de Trabzonun sokaklarında dondurma sattım, fuarlarında köfte ekmek sattım, ayni bu konuda çok ciddi manada Trabzonluyum.Burda hiç unutamıyorum küçük limanda balık tutmamızı ayasofya sahilinde denize girmelerimizi şuanda biraz denizden kopuk olsakda ben o Trabzon ruhunu hala yaşıyorum.Ben okulu bitirdikten çoğu Trabzonlu gibi grubete çıkmak zorunda kaldım. Kamuda çaıştım ve yüksek lisans yaptım.Bu gurbetin aslında ne demek olduğunu gurbetin insanın içinde yarattığı acıyı iyi bilirim. Bu nedenle Trabzon'dan kopmadım.Dışarda Trabzonlu olmak Trabzonda Trabzonlu olmaktan biraz daha  farklı, özellikle son dönemde farklı değerlendiriliyoruz o yüzdende Trabzon'u iyi temsil etmek için elimden geleni yaptım. Böylesine önemli bir görevi Trabzon'a o eski ruhunu kazandırmak için, o kadim şehri yeniden canlandırmak için elimden geleni yapacağım, hep birlikte yapacağız.
Trabzon'un sorunlarını tek tek çözeceğiz. Bunun için projelerimizi hazırlıyoruz. Ben mühendisim belediyecilik mühendislik işidir ve hazırladığımız projeler ile nokta atış ile sorunları çözeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap