SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Harun gibi gelip karun olmak

Harun gibi gelip karun olmak

12 Aralık 2017 Salı - 08:56




CHP’li Pekşen, FETÖ soruşturmasında el konulan özel uçaklara dikkat çekip “Herkesin altında özel uçak var. Böyle bir utanmazlık olmaz. ‘Harun gibi gel





SALTANAT SÜRÜLÜYOR

■ CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, FETÖ soruşturması sırasında el konulan özel uçakların akıbetini sordu. Pekşen, “Yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı olduğunu söyleyerek iktidara gelen AKP, bugün bakıyoruz ki, kendileri boğazına kadar yolsuzluğa battıkları gibi halkı da yoksulluğa sürüklemişlerdir. İnsanlar bir dilim ekmek için çöpleri karıştırırken AKP’liler saltanat sürmektedir” diye konuştu.

MİLYONLAR HARCANIYOR

■ Pekşen, “Bakıyoruz herkesin altında özel uçak... Biniyorlar özel uçağa AKP kongrelerine gidiyorlar ya da bu uçakları özel işleri için kullanıyorlar. Böyle bir vicdansızlık, böyle bir aymazlık, utanmazlık olmaz. ‘Harun gibi gelip Karun olmak’ tam da budur. İnsanlar aç, gençler işsiz ama bu durum hiç umurlarında değil. O özel uçaklar için devletin kasasından milyon dolarlar harcanıyor” dedi.

AKP’NİN ELİNDE İSRAF KAYNAĞI


■ 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra açılan soruşturmalarda birçok özel uçağa el konulduğunu belirten Pekşen, “Bu uçakların bir an önce satılarak hazineye gelir olarak kaydedilmesi gerekirken bu yapılmamıştır. Yağma Hasan’ın böreği gibi bu uçaklar bütün AKP’liler tarafından kapışılmış, kapanın elinde kalmıştır. El konulan uçaklar şimdi AKP’lilerin elinde tam bir israf kaynağıdır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap