SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ''Harflerin mucizevi şifresi''

''Harflerin mucizevi şifresi''

18 Kasım 2019 Pazartesi - 13:00




Melike Aydın, ikinci kitabı olan ‘Harflerin Mucizevi Şifresi’ için Trabzon’da imza töreni düzenledi. Kitaba gösterilen ilgi karşısında memnuniyet duyduğunu ifade eden yazar, herkese teşekkür etti...





// Eser HACISALİHOĞLU // Bir organizasyon şirketinde yapılan kitap imza törenine yoğun ilgi vardı. İmza töreninin ardından Karadeniz Gazetesine konuşan Yazar Melike Aydın, isim analizlerinin ve harflerin insanların üzerinde büyük bir önemi olduğunu söyledi. Aydın, “Öncelikle Trabzon’da kendi şehrimde çıkarmış olduğum kitabımın imza töreninde olmaktan çok mutluyum. Çıkarmış olduğum birinci kitabıma çok ama çok yoğun ilgi vardı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı bu kitabım. İkinci kitabımın da aynı sesi getirecek çünkü ikinci kitap çıkarmam için bana yoğun istekler geldi. Trabzonlu hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Harflerin karşılığı gezegenler 

Melike Aydın, Harflerin Mucizevi Şifresi kitabı hakkında şunları söyledi; “İsim analizi, gezegenlerin harfleri nasıl etkilediğini anlatan ‘Akrofonoloji’ adı verilen bir bilimle açıklanmaktadır. Burada harflerin karşılığı olan o gezegenlerin özelliklerini taşıdığı için analizlerde bu şekilde yapılmaktadır. Analiz yapıldığı zaman sizin isminizi taşıyan tüm insanların analizleri aşağı yukarı aynıdır. Bu sizin isimsel özelliklerinizin taşıdığı yapıdır. Bu aynı astrolojideki burçlar gibidir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap