SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Haramilerin saltanatı yıkılacak!

Haramilerin saltanatı yıkılacak!

26 Kasım 2017 Pazar - 16:28




CHP Hayrat ilçe kongresinde mevcut başkan Ali Nuhoğlu tek listeyle seçime girerek güven tazeledi. Yeniden başkan seçilen Nuhoğlu, 2019 seçimleri için





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hayrat İlçe Kongresi yapıldı. Hayrat CHP İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılan kongrede CHP Hayrat İlçe Başkanı Ali Nuhoğlu blok listeyle seçime girerek güven tazeledi. Yapılan kongreye CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

GÜVEN TAZELEDİ

Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Ali Nuhoğlu, “2019 yılındaki, yerel seçimler, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde haramilerin saltanatını yıkmak için bir kez daha göreve talip olduk” diye konuştu. Ali Nuhoğlu başkanlığındaki yönetim Kurulu isimleri şu şekilde oluştu. Kenan Şimşek, Faruk Deveci, Ahmet Hasançebioğlu, Mehmet Sarmusak, Avni Kaba, Cengiz Altay, Murat Kaya, Musa Özçelik. Erdal Akay, Ahmet Rizeli.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap