SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hamdullah ÇUVALCI'dan öğretmenler günü mesajı

Hamdullah ÇUVALCI'dan öğretmenler günü mesajı

24 Kasım 2023 Cuma - 12:56




Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı





Hamdullah ÇUVALCI öğretmenler günü nedeniyle yayınladığı messaj'da;

Bugün, toplumun en önemli yapı taşı olan gençlerimizi yetiştirirken; bulunduğu her şartta ve her koşulda özveriyle çalışarak ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için emek veren, fedakârlık yapan, özverili çalışan milletimizin aydınlık yarınlarına rehberlik eden, bilgiyle donanmış nesillerin temelini atan öğretmenlerimizi şükran ve minnetle anma günüdür.
Öğretmenlik mesleği, sadece bir meslek değil, aynı zamanda bir idealdir, bir misyondur, bir sanattır. Toplumun en saygın ve onurlu mesleklerinden biri olan öğretmenlik, insan yetiştirmek demektir; bu da en büyük hizmettir. Biz, Karadeniz Teknik Üniversitesi olarak, çağımızın hızla değişen bilim ve teknolojik bilgileri ışığında, genç beyinleri şekillendiren, bilimle buluşturan, topluma değer katan bir görev üstleniyoruz. Yükseköğretim kurumları olarak, öğrencilerimize sadece akademik bilgileri değil, aynı zamanda insanlık değerlerini de kazandırmak sorumluluğundayız.

Değerli öğretmenlerimiz, bu kutlu mesleği icra ederken karşılaştığınız zorlukların farkındayız. Sizlere her zaman destek olmaya, sorunlarınızı çözmeye, haklarınızı korumaya çalışıyoruz. Sizlerin mutlu olması, motivasyonunuzun yüksek olması bizim için çok önemlidir. Çünkü sizlerin başarısı, öğrencilerimizin başarısıdır. Öğrencilerimizin başarısı ise ülkemizin başarısıdır.

Siz değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla aydınlanan genç zihinler, yarının liderleri olacaktır. Geleceğimizi sizin ellerinizde şekillendiriyor olmanın gururunu yaşıyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutsal mesleği icra ederken büyük emek vermiş, eğitime katkı sağlamış tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum. Eğitim şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap