SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Halep uzaksa ferrero burada!

Halep uzaksa ferrero burada!

06 Ekim 2018 Cumartesi - 12:02




Milletvekili Cemal Enginyurt, “‘Millet ittifakı’ diyenler, şimdi zamanı değil diyenler, yok öyle yağma! Millet perişan mı olsun?”





Ne olacak bu fındık üreticisinin hali? Resmen ortada kaldılar. Fındık toplama işlemi bitti. Satışlar da başladı. Ancak, fındık fiyatını açıklayacağı söylenen Toprak Mahsulleri Ofisi'nden hala ses yok. Yani TMO kayıp! Hal böyle olunca fındık üreticisi sesini kime duyaracağını şaşırmış bir şekilde bekliyor. Ama MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sessiz kalmayarak isyan ediyor. SES VERİN Enginyurt, “Yeter artık” diyerek Ordu ile Giresunlu üreticileri mitinge çağırdı. Enginyurt, ''Cumhur ittifakı falan diyenler, şimdi zamanı değil diyenler. Yok, öyle yağma, şimdi meydan zamanı. Millet perişan mı olsun isteniyor? AK Parti vekilleri ses verin” dedi. Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 15 Ağustos'tan önce fındık fiyatının açıklayacağını belirttiğini hatırlatan Enginyurt, 31 Ağustos'ta “Fındık fiyatları cuma akşamına kadar açıklanacak dediniz, cumartesi yapacağımız mitingi nezaketen iptal ettik. Sabrımız taşıyor, hükümet siz olsanız da, sokaklar bizim. Halep uzaksa, Ferrero şurada. Ses ver hükümet” diyerek tepkisini gösterdi.

CUMHUR İTTİFAKI FALAN DİYENLER…

Enginyurt, sosyal medyadan da miting çağrısı yaptı ve şunları kaydetti: “Fındık işi Ferrero'ya teslim edildi gibi. Ordu ve Giresun halkı, hazır olun. Fındık mitingi için meydana inme zamanı geldi. Cumhur ittifakı falan diyenler, şimdi zamanı değil diyenler. Şimdi tam zamanı. Her şeye zam yapıldı, fındık Ferrero'ya bırakıldı. Yok, öyle yağma, şimdi meydan zamanı. Fındık fiyatları bugün açıklanmazsa, cumartesi günü Altınordu Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapacağım. Ordu ve Giresun halkına açık davetimdir. Bütün halkımızı Cumhuriyet Meydanı’na bekliyorum. Fındık, Ferrero'ya teslim edilemez.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap