SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Gün geçmiyor ki tehlike yaşanmasın… Yomra’da kabus yolu!

Gün geçmiyor ki tehlike yaşanmasın… Yomra’da kabus yolu!

Karadeniz Özel

11 Ekim 2022 Salı - 12:07




Özdil Oymalı Grup Yolu’nda facia kıl payı atlatıldı. Yola düşen kaya parçası sürücüleri ve vatandaşları tedirgin ederken; yetkililer topu birbirine attı. Vatandaşlar ise, “Bizim canımız bu kadar ucuz mu?” diye sordu





KIL PAYI KURTULUŞ…

Trabzon'un Yomra ilçesinde 10 mahalleye ulaşım sağlanan Özdil-Oymalı grup yolu güzergahında taş ocağı işletiliyor. Bu taş ocağından kopan kaya parçaları ise yola düşüyor. Geçen akşam yine kopun bir kaya parçası korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

ÖNCE İNSAN…

Olayı birebir yaşayan Abdülkadir Bektaş, “Olay anında oğlumla o yoldan geçiyorduk. Oğluma ‘Buradan hızlı geç, dinamit attılar burada yine taşlar oynuyor dinamit atılınca her an taş düşebilir’ dedim,  Allah söyletmiş. Bu güzelim ülkede insan canı bu kadar ucuz olamaz. Taş bu taş önce insan insaf…” dedi.

DİYEN GERİ ZEKALIDIR

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise, şu ifadeleri kullandı: “Bizim olayla uzaktan yakından hiçbir ilgimiz yok. Biz belediye olarak olay yerine ekiplerimizi gönderdik. Taş ocağına da ruhsatı belediye vermez, belediye veriyor diyenler geri zekalıdır.”

Haber: Emin SARAÇ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap