SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Göreve talibiz!

Göreve talibiz!

23 Aralık 2017 Cumartesi - 16:54




CHP Trabzon İl Başkanlığının 7 Ocak’ta yapılacak olan il başkanlığı seçimi öncesi eski il başkanı Güzide Uzun adaylığını açıkladı.





Meryem AKGÜN

CHP Trabzon, 7 Ocak’ta il başkanlığı seçimine gidiyor. Seçin öncesi eski il başkanlarından Güzide Uzun, il başkanlığı binasında yoğun katılım ile adaylığını açıkladı. Uzun, “Ben ve arkadaşlarım yeniden göreve talibiz. Özellikle 15 yıldır yaşanan süreçte Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığının ayaklar altına alındığı, hem içerde hem dışarda itibarının bitirme aşamasına getiren AKP iktidarının sorgusunun yapılacağı ilk yerel seçimin önemi çok büyüktür. Sorasında ise demokratik ve parlamenter sistemin dönüşün büyük heyecanını hep birlikte yaşayacağımız genel seçimini yaşayacağız” dedi.

YOLUNUZ YOLUMUZDUR

Uzun, “Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız vardığınız yerin önemi yoktur, sözü AKP iktidarının uygulamalarını en iyi ifade eden sözdür. Trabzon’un yetiştirdiği bir kadın partili yoldaşınız olarak ben ve ekip arkadaşlarım Trabzon’umuzu hak etiği yere taşımanın gururu ile yola çıktık. Tecrübelerle yenileşmeyle geliyoruz ve artık hepimiz bahaneleri bir kenara bırakarak, elimizi taşın altına koyma vakti geldiğinin bilincindeyiz. Üstün Dökmen’in dediği gibi. ‘Arkadaşlar gideceği yeri bilene dünya kenara çekilip yol verirmiş’ bu yol iktidar yoludur. Yolunuz yolumuzdur” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap