SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Gönülleri Kazandık

Gönülleri Kazandık

02 Mart 2019 Cumartesi - 12:34




Ak Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan Karadeniz'e özel açıklamalarda bulundu.





Maçka Belediye Başkanı ve AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan, halktan büyük sevgi ve teveccüh görüyor. 31 Mart’taki yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Başkan Koçhan, ev ziyaretleri yapıyor, hizmetlerini sıralıyor, destek talebinde bulunuyor

O DEREDE BİR HAYALİM VAR

Tek düşüncelerinin hizmet olduğunu ifade eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Yeni projelerin sinyallerini de verdim. Maçka olarak yüzümüzü dereye döneceğiz. Derede bir hayalim var. İnşallah kanoları derede yüzdüreceğiz. Dereyi temizleyerek insanların Maçka’da dereye gireceği bir alan oluşturacağız” dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM


Yapılan çalışmaların ilçeye büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Koçhan, “Daha önce bize güvendikleri gibi tekrar güvensinler. Biz gecemizi gündüzümüze katarak ilk dönemimizde Maçkalılara yönelik projeler gerçekleştirdik. İlçemizi daha yaşanabilir hale getirebilmek için tüm gücümüzle çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan belediyeciliği öğrenen bir belediye başkanları var. Onun yolundan giderek Maçkalılara hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bize güvensinler. Görüldüğü gibi yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Biz onların güvenlerini boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

SIKMADIK EL BIRAKMIYORUZ

Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkan Koray Koçhan, gösterilen ilgiye karşı teşekkür etti. Başkan Koçhan, “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Gönül seferberliği ile gönüller kazanmaya, gönüllerde kalmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederek Maçka’mızı daha da büyüteceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle, önce millet önce memleket” diye konuştu.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap