SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Gelecek Partisi TBMM Grup Başkanı Selçuk Özdağ Trabzon'da konuştu! “Türkiye’de gün ola harman ola”

Gelecek Partisi TBMM Grup Başkanı Selçuk Özdağ Trabzon'da konuştu! “Türkiye’de gün ola harman ola”

13 Kasım 2023 Pazartesi - 15:42




Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Selçuk Özdağ basın açıklamasında bulundu.





Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklamasında bulundu.

Trabzon ziyaretlerinde basınla bir araya gelmek ve değerlendirmelerde bulunmak istediğini ifade eden Özdağ açıklamasında, “Trabzon güzel bir kent. Trabzon tarihi bir kent. Karadeniz'in incisi durumunda bir noktada. Son dönemde yayla turizmi ile ön plana çıktı. Trabzon'da iki sene eğitim fakültesinde öğretim üyeliği yaptım" dedi.

Selçuk Özdağ açıklamalarına şu sözlerle devam etti;

"TRABZON'DA ÜÇ ŞEY TARTIŞILMAZ"

Trabzonspor'un üstünlüğü, Allah'ın birliği ve vatanın bölünmez olduğu Trabzon'da tartışılmaz. Biz 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde bir seçime girdik ve kazanamadık. 30 yıldır aktif siyasetçilik yapıyorum. İktidar partisinde görevler aldım. Gelecek partisi'nin kurulmasının ardından milletvekilliği yapmaya başladım. Türkiye'de çiftçiler, memurlar, esnaflar tatil yapamıyor. Tatili, evinde ve şehrinde geçiriyor. Hayat pahalılığı çok yükseklerde. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kötüdür. Bugün Türkiye'de parlamento yoktur. Yasamada muhalefet yoktur. Söylediğimiz hiçbir cümleye rivayet etmiyorlar. Memur emeklilerine yüzde 25 zam dediler. Emeklilerin şikayetlerini biliyoruz, Ocak ayında gereği yapılacak dendi. Parlamentoyu olağanüstü toplantıya çağırdık. Bugün Türkiye'de denetim mekanizması yoktur. Yaptıkları yanlarına kar kalmaktadır. Her geçen gün fakirleşeceksiniz. Türkiye 85 milyon, 65 milyonu ay başını getiremeyecek.


selcuk-ozdag-trabzonda-2.jpg

"GÜN OLA, HARMAN OLA TÜRKİYE'DE"

Yargı yoktur, Türkiye denetimsizdir. Adalet yok ki, tez verilsin. Devlet dediğin adalettir. Bugün sivil toplum kuruluşları da kalmamıştır. Gün ola, harman ola Türkiye'de. Yargı bağımsız ve tarafsız değildir. Objektif değildir.

Bugün herkes sınavlara giriyor. Olmasın mülakat, en yüksek puanı alanlar girsinler. TUS diye sınav var . Kenan Evren getirdi. Doğru birşey yapmıştı. Bugün Covid süresindeki başarımızı buna borçluyuz. Hakim, savcı alırken neden torpille alıyorsunuz. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi felaket durumdadır. “

Haber61.net

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap