SON DAKİKA



Haber > Trabzon > FRENE BASTI KAVGA ÇIKTI!

FRENE BASTI KAVGA ÇIKTI!

28 Mart 2018 Çarşamba - 11:09




Savaştan kaçtı, alkol alıp otobüse bindi, dayak yedi.





FRENE BASTI KAVGA ÇIKTI

Trabzon’da belediye otobüsüne binen Suriye uyruklu çift ile şoför tartıştı. Vatandaşlar alkollü olduğu iddia edilen Suriyeli adamı tekme tokat dövdü.

MERKEZE GİDİYORLARDI

■ Suriye’de yaşanan iç savaşın ardından ailecek Trabzon’a yerleşen S.K., eşi A.K. ile birlikte Yomra ilçesinden Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsüne binerek şehir merkezine gelmek istediler. Değirmendere Mahallesi’ne gelen otobüs şoförü aniden önüne çıkan araca çarpmamak için frene bastı.

KÜFRETTİ İDDİASI


 ■ Otobüs içerisinde olan ve hamile olduğu iddia edilen A.K. isimli Suriyeli kadının kocası S.K. şoförle tartışmaya başladı. Alkollü olduğu belirlenen S.K. bu kez otobüs şoförüne küfredince bir anda ortalık karıştı. Araçta bulunan diğer vatandaşlar tepki gösterdikleri Suriyeli çiftten aşağıya inmelerini istedi.

POLİS KURTARDI

■ Otobüsten inen Suriyeli S.K. küfretmeye devam edince çevredeki vatandaşların saldırısına uğradı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından linç edilmekten son anda kurtarılan Suriyeli çift ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. Çevredeki vatandaşlar ise, “Savaştan kaçtılar ama alkolik geziyorlar” diyerek tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap