SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Fatih Suat Oyman; ''Ortahisar halkıyla bütünleşecek''

Fatih Suat Oyman; ''Ortahisar halkıyla bütünleşecek''

18 Şubat 2020 Salı - 12:43




İlçe başkanlığını kazanan Oyman, “Mahalli bazda daha çok örgütlenip halkla sürekli temas kurmalıyız. En büyük hedefimiz Ortahisar Belediyesi’ni partimize kazandırmaktır” dedi.





Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’la yeni dönem hedeflerini konuştuk. Birlik içinde geçen kongrenin ardından görevi devralan Oyman, yönetim içi görevlendirmeleri de yaparak işbaşı yaptı. Daha güçlü bir örgüt yapısı kurarak güzel iletişimle halkla temas kurmak, halkı dinlemek istediklerini belirten Oyman, batıda yaşan seçim zaferlerini buraya taşımak istediklerini belirtti. İşte Oyman’ın açıklamalarından satır başları:

GÖREV DAĞILIMINI YAPTIK

Güzel geçen bir seçimin ardından delegelerin takdiri ile bu görevi üstlendik. İlk olarak yapmamız gerekenler kendi içerimizdeki organizasyonları belirlemekti. Dolayısıyla mahalle temsilcilerimizle, yönetimimizle, meclis üyelerimizle toplantılar yaptık. Görev dağılımını yaparken herkesin üzerine düşen sorumluğu yapmaktan keyif almasına dikkat ettik. Kentin her türlü sorununa etki edecek, herkesin üzerine düşen sorumluğu dağıtacak şekilde bir görevlendirme yaptık.

MECLİS’E SIKI TAKİP

Ortahisar Belediye Meclisi’nde 7 tane çok kıymetli partili arkadaşımız bulunuyor. Meclis’te çok önemli konulara değiniyorlar. Bu konuda biz de her türlü takibi yapmak zorundayız. Yapılacak, atılacak her adımı, planlanan ne varsa takip etmek zorundayız. Meclis toplantılarına katılarak, gündemleri alınan kararları takip ediyoruz. Yönetimdeki yerel yönetimler ve şehircilikle ilgili arkadaşlarımız bilhassa daha özel olarak meclisi takip edecekler.

KENT ESTETİĞİ BOZULDU

Kente zarar veren bir anlayış hakim. Şehre dışarıdan baktığımızda, yıpranmış kent estetiği bozulmuş bir yer olarak görünüyor Trabzon. Bunu kendileri de itiraf ediyor. Her tarafa Imar açılmış, tamamen betonlaşmış, doğasını yavaş yavaş kaybeden bir şehir merkezi var. Şehri dokusuna zarar veren birçok çalışma yapılmış. Bunlar da trafik, hava kirliliği gibi birçok sorunu beraberinde getirdi. Birbirini etkileyen birçok faktör var. Ama dışarıdan bakınca ilk göze çarpan kent estetiği oluyor.

BATI’DAKİ BAŞARIYI YAKALAMALIYIZ

Batı’da özellikle İstanbul’da partimizin yakalamış olduğu başarı güzel iletişimden kaynaklanıyor. Yaşam mücadelesi veren bir şeyleri dile getirmek istiyor. Bizim de dinlememiz gerekiyor. Büyükşehirlerde bu gerçekleşti. İktidar olmak istiyorsak Batı’da gerçekleşen başarıyı buraya da taşımamız gerekiyor. Bunun için de uzlaşıcı güzel iletişimi kurarak bu başarıyı sağlamak istiyoruz.

 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap