SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Facia olmadan önlem alın

Facia olmadan önlem alın

25 Ocak 2023 Çarşamba - 11:23




Kaşüstü’ndeki adliye kavşağı hem sürücülerin hem de yayaların korkulu rüyası oldu





Kaşüstü Mahallesi’nde adliye kavşağında trafik lambalarının olmaması faciaya davet çıkarıyor. CHP’li meclis üyesi Oktay Söğüt “Yok mu bu sorunu giderecek kimse” diye sordu.

YETKİLİLERE SESLENDİ

Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesi’ndeki adliye kavşağı trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Karadeniz Sahil Yolu’nda ve kavşakta trafik lambasının olmaması hem yayaların hem de araç sürücülerinin can güvenliğine tehlikeye sokuyor. Ortahisar Belediyesi CHP Meclis Üyesi Oktay Söğüt başta Karayolları olmak üzere Yomra Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

BU ŞEHRİN AYIBIDIR

Söğüt, “Önce binaları yapıyoruz sonra yolları. Tam tersi olmalı. Acilen oradaki kavşağın gözden geçirilmesi gerekiyor. İlgili birimler, trafik lambası mı koyacak, kavşakta yeni bir düzenleme mi yapacak ama acilen bir düzenleme yapmaları gerekir. Şehir içinde insan ölmesi bu şehrin ayıbıdır. Orada bir proje hatası varsa yetkililerin acilen önlem alması lazım” dedi.

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap