SON DAKİKA



Haber > Trabzon > FABRİKA DEĞİL KAÇAK

FABRİKA DEĞİL KAÇAK

29 Mart 2018 Perşembe - 09:30




Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Düzköy ilçesi Aykut Mahallesi’nde kaçak silah atölyelerine baskın düzenledi. Baskında çok sayıda silah malzem





BASKIN DÜZENLENDİ

■ Trabzon İl jandarma Komutanlığı ekipleri İstihbarat Şube birimleri uzun zamandır Düzköy ilçesi Aykut Mahallesi’ndeki kaçak silah atölyelerini takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen jandarma komutanlığı ekipleri iki kişiye ait olduğu belirlenen kaçak silah atölyesine baskın düzenledi.

ÇOK SAYIDA MALZEME

 ■ Düzenlenen baskında silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilirken iki kişi ise evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme heyeti ise bir kişiyi tutuklarken bir kişiyi de adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

HEPSİNE EL KONULDU


 ■ Olayın ardından 2 silah atölyesindeki torna malzemelerine, 2 adet el yapımı silaha, 6 adet şarjöre ve çok sayıda mermiye el konuldu. Jandarma ekiplerinin bölgede başka kaçak silah atölyelerinin olabileceği üzerine çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Öte yandan kırsal kesimlerindeki terör operasyonlarının da sürdüğü belirtildi.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap