SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Evine dön Mustafa Ailen seni bekliyor!

Evine dön Mustafa Ailen seni bekliyor!

25 Haziran 2022 Cumartesi - 09:59




46 yaşındaki Mustafa Salih, Trabzon’da evinden intihar notu bırakarak çıktı. Kaybolduğu günden bugüne ailesi perişan olan Mustafa’nın yakınlara ‘evine dön’ çağrısı yaptı





Trabzon’da kayınbiraderi kaybolan Barış Tandoğan, kayıp kayınbiraderini gören bilenlerin haber vermesi için çağrıda bulundu.



Kayıp ilanındaki iletişim numarasına güncel fotoğrafını atana bin TL, kayıp şahsı teslim edene ise 5 bin TL ödül vereceklerini açıklayarak şu bilgileri verdi: “46 yaşında, adı Mustafa Salih, 19 Haziran Pazar günü intihar notu bırakarak kayıplara karıştı. O günden beri kendisinden haber alamıyoruz. Teyit edebildiğimiz tek şey kaybolduğu gün akşam 17:00 civarı Akçaabat dolmuşuna bindiği ama nerede indiğini tespit edemedik. Akçaabat, Vakfıkebir ve Beşikdüzü’nde görüldüğüne dair ihbarlar aldık fakat netice çıkmadı. Polis, Sahil güvenlik ve dalgıçlar arıyor. Kendisi psikolojik tedavi görüyor. Bu nedenle sağlıklı düşünemiyor. Ailesine yük olduğunu düşündüğü için bu tarz bir eğilim göstermiş olabilir. Kendisine de bir başkasını da zarar verebilir. Daha önce intihar etti. Eğer bu haberi okuyorsan Mustafa, evine dön, ailen seni bekliyor” çağrısı yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap