SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Erkekliğe ilk adım!

Erkekliğe ilk adım!

05 Şubat 2018 Pazartesi - 09:15




Trabzon Ortahisar Belediyesinin sevilen simalarından Canan-Ayhan Kalaycı çiftinin küçük oğulları Atakan için sünnet mevlidi yapıldı.





Erkekliğe ilk adımı atan Trabzon Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Personellerinden Canan-Ayhan Kalaycı çiftinin 4 yaşındaki oğulları Atahan Kalaycı’ya sünnet mevlidi yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program daha sonra Trabzon Müftülüğü Tasavvuf musikisi sanatçısı olan Naci Bülbül’ün seslendirdiği ilahiler ve semazen gösterisiyle devam etti.

Programda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Biz hayatın ne kadar çabuk geçtiğini bu delikanlı yavrumuzda gördük. Onun doğduğu günü çok yakın gibi hatırlıyorum. İnşallah annesiyle-babasıyla birlikte nişanını da düğününü de yaparlar. Başta ailelerini tebrik ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu söylüyorum” diye konuştu.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci de, “İyi aileler, hayırlı evlatlar yetiştirir. 3 erkek evladıyla vatana asker yetiştiren Kalaycı ailesini tebrik ediyorum” dedi.

Katılımcıların Atahan’ı kutlamalarının ardından Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Birinci’nin yaptığı mevlit duasıyla sona eren programda davetlilere ikramlar sunuldu. Minik Atahan’a çeşitli hediyeler verilirken, davetlilere de günün anısına küçük Kur’an-ı Kerimler takdim edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap