SON DAKİKA



Haber > Trabzon > En güzel yaz hediyesi Sanatperest Fabrika’da

En güzel yaz hediyesi Sanatperest Fabrika’da

01 Temmuz 2019 Pazartesi - 10:19




SanatPerest Fabrika çocukların hem keyifli vakit geçirecekleri hem de yaratıcı aktivitelerle becerilerini geliştirecekleri yaz kampı için kapılarını açtı





SanatPerest Fabrika bu  yaz kapılarını  4 – 12 yaş arası çocuklar için açıyor! 1 -27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek  çocuk kampında; çocuklar her gün, güne masal çocuk yogası ve meditasyon ile başlayacak, yaratıcı oyunlarla ısındıktan sonra sanatsal aktiviteler yapacaklar. Ayrıca her hafta deneyimli ingilizce öğretmeni eşliğinde sanat, oyun ve hikaye anlatımı ile Trabzonda ilk kez çocuklar ingilizce sanat atölyeleri yapacaklar!

HEM TATİL HEM GELİŞİM

Kamp kontenjanını 8-10 kişi ile sınırlı tutan SanatPerest, her dersi bir okul öncesi ve bir sanat öğretmeni ile işleyerek çocuklara kaliteli ve bireysel eğitim fırsatı sunuyor.  Hafta içi her gün 13.00 ile 17.00 saatleri arasında planlanan atölye programı eğitici yanının yanı sıra çocuklara eğlenirken hayal güçlerini geliştirmeyi ve onlara verimli bir tatil sunmayı amaçlıyor.




OYALAYAN DEĞİL KEŞFEDEN ETKİNLİKLER

Trabzon’da sanatı destelekleyip çocukları tabletlerin hapsinden kurtarmak amacı ile atölyeyi kurduklarını belirten okul öncesi öğretmenleri Gonca Türkday ve Nevin Türkday, “Gayemiz çocuğu yalnızca eğlendiren ve oyalayan bir fikrin tam tersine çocuğu merkezde tutan çocuğun süreç içerisinde deneyimleyerek keşfettiği bir atmosferi onlara sunmaktır. Etkinliklerimizi planlarken amacımız akademik amaçların yanı sıra farklılıklara saygıyı ve grup dayanışmasını kavramış; aynı zamanda özgür ve özgün düşünceye sahip birer birey olabilme bilincinde çocuklar yetiştirmektir” diye konuştular.




SANAT OKULDA DA BAŞARI GETİRİYOR

Çocukların atölyelerde keşfedip kendi ürünlerini tasarlayacaklarını kaydeden eğitimciler sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüketim çağında üretmenin tadına varacak ve üretim sürecini yönlendirebilen birer birey haline geleceklerdir. Sanat aktiviteleriyle uğraşan çocukların yabancı dillerden coğrafyaya, matematikten fene geniş bir alanda daha başarılı olduğu gözlemlenmiştir. Yapılan araştırma sonuçları; müzik, resim, drama, dans, heykel, çizim vb. yaratıcı ifade biçimlerinden herhangi birinde çalışmalar yapan öğrencilerin, uygulanan testler ve sınavlarda daha yüksek puanlar elde ettiğini ortaya koymuştur.”








ÇAĞA UYGUN EĞİTİM




Bu bilimsel veriler ışığında sanatı sadece amacın yanı sıra geleceğe ışık tutan bir araç olarak da gören SanatPerest Fabrika 3.senesinde her sene olduğu gibi bu sene de çağa ayak uyduran yeni bir atölye programı yaptığını vurguluyor. Planlanan atölyelerde daha bireysel ve etkin aktiviteleri vurgulayarak kontenjanın 8-10 kişi olduğu, kampa sadece rezervasyonlu katılım yapılabileceği belirtildi. Rezervasyon ve ücret bilgisi için SanatPerest’in resmi İnstagram (SanatPerest_Fabrika) ve Facebook (SanatPerest Fabrika) adreslerinden iletişim sağlanabiliyor.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap