SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Emir Asaf’a umut olun

Emir Asaf’a umut olun

29 Haziran 2023 Perşembe - 10:00




SMA Tip 2 hastası Emir Asaf sağlığına kavuşmak için gün sayıyor. Tedavi için gerekli olan paranın henüz yüzde 34,61’ini tamamlayan aile hayırseverlerden yardım bekliyor..





Editör: Barışcan ATMACA

YAŞAM MÜCADELESİ


Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşayan, 2 çocuk sahibi Zeynep ve Ercan Akyüz ailesinin, 3 yaşındaki oğulları Emir Asaf nadir görülen kas hastalığı SMA Tip 2 teşhisi ile yaşam mücadelesi veriyor. Henüz 7 aylıkken Emir Asaf’ın emeklemede zorlandığını fark eden aile hastaneye başvurdu.

35 MİLYONA İHTİYAÇ VAR

2 yaşındayken yapılan kontroller sonrasında SMA Tip 2 teşhisi konulan Emir Asaf için Trabzon Valiliği’nin izniyle yardım kampanyaları başlatıldı. Tedavi için toplamda 35 milyon TL’ ye ihtiyacı olan aile hayırseverlerden destek bekliyor.

YÜZDE 34.61’İ TOPLANDI

Trabzon Valiliği izinli, kampanya kapsamında tedavi masrafı için gerekli olan 1.900.000 $ paranın yüzde 34,61'i toplandı. Kalan miktarın tamamlanması için gönüllüler tarafından organizasyonlar devam ediyor. Çaresiz aile, hayırseverlere seslenerek “Oğlumuza umut olun” çağrısında bulundu.

Haber: Tuğba ÖZTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap