SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ekrem İmamoğlu İstanbul'da kapılarını Karadeniz'e açtı

Ekrem İmamoğlu İstanbul'da kapılarını Karadeniz'e açtı

Karadeniz Özel

06 Ağustos 2019 Salı - 15:57




TEK-ART Holding Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.





Başkan Danışmanımız Ahmet Firidin’in de hazır bulunduğu ziyarette günün gelişmelerinin yanı sıra seçim döneminde yaşananlar değerlendirildi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Soner Yılmaz, İmamoğlu’nu ikinci kez belediye başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı kutladı. İmamoğlu’nun yeniden göreve seçilmesi ile kentin yeni bir soluk alacağını belirten Yılmaz, “İmamoğlu’ndan İstanbul’un ve vatandaşların beklentileri büyük. Aldığı görevin üstesinden geleceğine inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

İmamoğlu ise Yılmaz'ın ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirterek, "İstanbul’da yalnız değilim. Sizlere ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Devlet eski bakanımız ve Trabzonspor Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ın her zaman desteğini yanımda hissettim. Kendisine desteklerinden ve ülkemize devlet adamı olarak verdiği hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bölgenin güçlü sesi olan Karadeniz gazetesi çalışanlarına ve hemşehrilerime buradan selam gönderiyorum” dedi.

İmamoğlu, “İstanbul için gece gündüz demeden yoğun bir çalışma programı içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Bizlere güvenip destek olan, olmayan herkese hizmet adına çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözlerden fazlasını yerine getirmek için çok çalışacağız” dedi.

Seçim sonrası göreve gelen belediye başkanlarının yakınlarını işe almalarını da değerlendiren İmamoğlu, "Hiç fark etmiyor, derhal gereğini yapmalılar. Ben bunu seçim meydanlarında söyledim. Burası eş, dost, akraba yeri değil. Kim ise fark etmez. Ben de aynı şeyi yapıyorsam benim partim de hesap soracak. 'E ama çok marifetli'. Gitsin marifetiyle başka yerde iş yapsın. Çok netiz bu konuda. Bu konuda taviz yok. Öbür taraf 105 insan yapıyor, bizdeki 5 insan yapıyor. Benim için fark etmez. Benim 5 arkadaşım o yanlışını düzeltecek. Derhal 'kusura bakmayın hemşehrilerim, bir hata olmuştur' diyecek. Bitti, bu kadar basit. Benim akrabalarım dün ziyaretime geldiler, köyden de gelenler vardı. Ağladılar gururdan ve gittiler, ilişki bu kadar. Böyle bir düzeni yönetirsek topluma gerekli mesajları veririz" şeklinde konuştu.




Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap