SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ehliyetsiz 1200 kilometre yol giden sürücüyü, emniyet müdürünün dikkati yakalattı

Ehliyetsiz 1200 kilometre yol giden sürücüyü, emniyet müdürünün dikkati yakalattı

24 Mayıs 2020 Pazar - 10:49




Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in yüklü olduğu eşyalardan içi görülmemesi nedeniyle telsiz anonsuyla durdurulması talimatı verdiği hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa K.’nın (47) ehliyetsiz olarak, İstanbul’dan geldiği ortaya çıktı.






Of ilçesinde yaşanan ve 3 çay işçisinin öldüğü, 1 çay işçisinin de yaralandığı kaza yerinden dönen Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Kaşüstü Mahallesi'nde seyir halinde olan hafif ticari aracın içinin yüklü olduğu eşyalardan görülmediğini fark etti. Telsiz anonsuyla aracın durdurulması ile aranması talimatını verdi.



Trafik ve asayiş ekipleri de aracı durdurdu. Yapılan kontrolde sürücü Mustafa K.’nın ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücünün çay toplamak için İstanbul’dan 1200 kilometre yol kat ederek, kente geldiği ortaya çıktı. Sürücü Mustafa K.'ya 2473 TL cezası yazıldı.  Araç ise sürücünün beraberinde olan ve ehliyeti bulunan baba Aziz K.’ya teslim edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap