SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eğitimde iş birlikleri konuşuldu

Eğitimde iş birlikleri konuşuldu

28 Kasım 2023 Salı - 14:50




KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ile makamında bir araya geldi. Ziyarette eğitimde iş birliği değerlendirildi





Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u makamında ziyaret etti. Uygun’a görevinde başarı dileyen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ’nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile pek çok alanda ortak çalışma yürütebileceğini ifade ederek, önümüzdeki süreçte de ilişkileri güçlendirecek adımlar atılacağını söyledi. Donanımlı nesillerin yetiştirilmesi için İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ile iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Şehrimizde eğitim çıtasını yükseltecek olan tüm iş birliği projelerinde öncü olmaya ve projeleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ise KTÜ ile iş birliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı istişare ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap