SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Eğitim siyasetten kurtarılmalı!

Eğitim siyasetten kurtarılmalı!

23 Kasım 2017 Perşembe - 17:04








Meryem AKGÜN

Türk Eğitim Sen Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla sitem dolu sözlerle öğretmenler gününü kutladı ve eğitimin siyasetten arındırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber 24 Kasım Öğretmenler günü için öğretmenlerin yaşadığı sıkıntıları dile getiren sert bir açıklama yaptı. Dilber öğretmenlik mesleğinin itibar kaybına dikkat çekerek, “Sözleşmeli ve mülakatlı sistem, liyakat meseleleri ile tüm ekonomik meseleler tartışılmalıdır. Öğretmenler kredi kartına bağımlı hale gelmiştir” dedi.

AKLA ZİYAN BİR ANLAYIŞ

Dilber, “Milli Eğitimin siyasileşmesi kadar özelleştirme çabaları da tehlikelidir. Milli Eğitimde aklı ve bilimi esas almayan tüm uygulamalar er ya da geç duvara toslayacaktır. Kaybeden ülkemiz ve çocuklarımız olacaktır. Artık eğitimi siyasi dehlizlerden çıkarıp gerçek eğitimcilere teslim etme zamanı gelmiştir. Onca hatadan ders çıkarmamak akla ziyan bir anlayıştır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap