SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Düşün çocukların yakasından!

Düşün çocukların yakasından!

Karadeniz Özel

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 12:57




Trabzon’da çocuğa istismar suçundan 15 yıl kesinleşmiş cezası bulunan A.Ö. yakalandı ve hapsi boyladı. Öte yandan Giresun’da kadınlar çocuk istismarlarına karşı eylem gerçekleştirdi





Türkiye’nin gündemine oturan ve son günlerde insanlığımızdan utandıran çocuk istismarında kelimelerin kifayetsiz kaldığı vahşetler yaşandı. Gün geçmesin ki ülkenin bir şehrinden acı bir haber gelmesin. Yaşanan olumsuzluklara karşı Trabzon’dan sevindirici bir haber geldi. Şalpazarı’nda güvenlik güçlerinin görevini yerine getirdiği sırada, kimlik kontrolünde ‘Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismar’ suçundan aranan, 15 yıl kesinleşmiş cezası olan, 32 yaşında ki A.Ö. yakalandı. Yakalanan A.Ö. tutuklanarak Beşikdüzü Cezaevine gönderildi.

HAK ETTİKLERİNİ YAŞASINLAR

Öte yandan Giresun’da "Kadınlar Platformu" tarafından çocuk istismarı olayları yürüyüşle protesto edildi. Grup adına Özlem Turan, çocuklara yönelik istismar olayları için “Bu insanlık dışı, vahşi ve sapık davranışları sergileyen, insanlık onurundan uzak bu yaratıkları Bulancak Kadınlar Platformu olarak şiddetle kınıyoruz. Hak ettikleri cezaları hukuk ve adalet karşısında bir an önce almaları için kamuoyuna sesleniyor ve hep birlikte geleceğimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Yetkilileri ve yasa koruyucuları alacağı önlemlerle yıldırıcı olmaya ve aynı zamanda göreve davet ediyoruz” dedi.  




Haber: Meryem AKGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap