SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Doktorun ahlaksız 19 Mayıs mesajına Hüseyin Örs'ten sert tepki! ''Karanlık ve çürümüş zihniyet''

Doktorun ahlaksız 19 Mayıs mesajına Hüseyin Örs'ten sert tepki! ''Karanlık ve çürümüş zihniyet''

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 15:29




19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayanlara sosyal medyadan “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadelerini kullanan ve büyük tepki çeken Doktor Ahmet Yaşar Zengin hakkında İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ten sert tepki geldi.





Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Onkoloji uzmanı olarak görev yapan Doktor Ahmet Yaşar Zengin, sosyal medya hesabı üzerinden 19 Mayıs’ı kutlayanlara ilişkin, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” paylaşımını yapmasına tepki gösteren Hüseyin Örs, “Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığına prim verilmemeli. Burada asıl sorgulanması gereken bu doktor ve benzerlerini cesaretlendiren siyasi mekanizmadır.” dedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Örs; ''Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığına prim verilmemeli. Burada asıl sorgulanması gereken bu doktor ve benzerlerini cesaretlendiren siyasi mekanizmadır. Bu ilk değildir. Daha önce de pek çok kamu görevlisi benzer söylemlerle hem Atatürk'e hem de Cumhuriyetin değerlerine hem fiziki hem de sosyal medya aracılığıyla saldırı da bulunmuş ve maalesef çoğu görmezden gelinmiş ve gereken cezai yaptırımlardan kaçınılmıştır. Bu tipler korkaktır, halktan gelen tepki üzerine yazdıklarını inkar etme yoluna giderler. Burada da öyle olduğu görülüyor. Bu şahıs hakkında idari soruşturma açılmalı, görevden el çektirilmelidir. İYİ Parti olarak, Trabzon Il Başkanlığımız bu şahıs ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk.. Bu karanlık ve çürümüş zihniyetle mücadele herkesin görevi olmalıdır. Bu şahsın Trabzonlu olması Trabzon'da görev yapması ayrıca üzüntü vericidir.'' dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap