SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Doğayı savundu Küfredilerek kovuldu!

Doğayı savundu Küfredilerek kovuldu!

30 Temmuz 2018 Pazartesi - 16:58




Çamburnu Doğa Kültür Sanat Derneği Başkanı Gökçe Erhan, Çamburnu mesire alanının yeni halinin doğa ile bütünleşmediğini ifade etmesiyle işletme sahibi





Çamburnu Doğa Kültür Sanat Derneği (ÇDKSD) Başkanı Gökçe Erhan, geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde Çamburnu Tabiat Parkını gezmek istedi. ÇDKSD Başkanı Erhan, mesire alanının yeni haline üzüldüğünü ve doğa ile bütünleşen bir mekan olmadığını belirttiği işletme sahibi Ali hancı tarafından sözlü saldırıya uğradığını ileri sürdü.. Erhan yaşamış olduğu şiddeti şu sözlerle anlattı: “Çamburnu adına, yalnızca duygu ve düşüncelerimi paylaştım fakat tesisin sahibi olduğunu söyleyen Ali Hancı, bana ve doğaya ağza alınmayacak küfürler savurdu.”

TABİAT ONA SÖVENE EMANET

Başkan Erhan, yaşanan olay karşısında özür beklediğini ifade ederek, “Kendi buraya ait olmayıp, halkı kendi yaşam alanından, ormanlarından bir paçavraymışçasına el kol hareketleri ile kovan söven bu insanın, haksız ve ahlaksız davranışından dolayı bizden ve doğamızdan derhal özür dilemesi gerekmektedir. Çamburnu Tabiat Parkı doğa anasına ve o ananın evlatlarına söven bir işletmecinin ellerine teslim edilmiştir. Yüreğimiz kahır dolu” dedi.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap