SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Doğal Oluşum Grubu güçlü hedeflerle yola çıktı

Doğal Oluşum Grubu güçlü hedeflerle yola çıktı

19 Şubat 2020 Çarşamba - 11:20




23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi yönetimine talip olan Doğal Oluşum Grubu meslek üyelerinin sorunlarını çözerek her açıdan örnek bir şube oluşturmayı hedefliyor





Elektrik Mühendisler Odası(EMO) Trabzon Şubesi’nin yönetimine talip olan Doğal Oluşum Grubu ile yönetim hedeflerini konuştuk.

Yönetim Kurulu’nu meslekteki iş gruplarına göre dağıtım yaparak oluşturan grup, Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ardahan ve Iğdır’ın bağlı olduğu EMO Trabzon Şubesi’ni Türkiye’deki örnek şube haline getirmeyi hedefliyorlar.

GÜÇLÜ YÖNETİM




Doğal Oluşum Grubu’nun yönetiminde asil üye olarak Prof. Dr İsmail Hakkı Çavdar, Yusuf Tandoğan, Ali Osman Kalyoncu, Mehmet Mazlum, Samet Cevahir, Oktay Gül ve Dr. Zeynep Hasırcı yer alıyor. Yedek Üyeler ise; Kadir Başat Çolak, Ali Kul, İzzet Gürdal, Ümit Özsandıkçıoğlu, Ahmet Mutluoğlu, Emrah Can Aydın, Melihcan Yıldırım yer alıyor.

Doğal Oluşum Grubu’nun açıklamalarında satır başları şu şekilde:




ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNE TALİBİZ

2015 yılında kurulan; ilkeleri, hedefleri net olan, bu ilke ve hedefleri bir çalışma programıyla raporlaştırıp üyeleri ile ilk günden beri paylaşan ve buna destek isteyen Doğal Oluşum Grubu 2016 ve 2018 de iki seçim yaşamış ve önümüzdeki seçime (23 Şubat 2020) ilk günkü heyecan, temiz söylem, ilkeli duruş ile hazırlanmıştır. Geçmiş iki seçimde, üyelerimizin grubumuza artarak devam eden desteklerine teşekkür ederek, bu seçimde de üyelerimizin desteğine talibiz.

HEDEFLERİMİZ



1) Veri tabanı güncelleme
2) Üyeler arası iç eğitimler
3) Uygun oda mekanı(lokal)
4) İl temsilciliklerinin aktif hale getirilmesi
5) EMO Trabzon Şube Bülteni



6) Komisyonların etkin çalıştırılması
7) Yeni mezun ve işsiz mühendisler
8) SMM çalışan üyelerimi
9) Yapı denetimde çalışan üyelerimiz
10) Kamuda çalışan mühendisler



11) Özel sektörde çalışan mühendisler
12) Üniversite-Oda işbirlikleri
13) Ortak proje olanakları
14) Emo genç
15) Sosyal etkinlikler
16) Sempozyum

HER ALANA TEMAS EDEN LİSTE

Hedeflediğimiz projeleri hayata geçirebilecek Yönetim Kurulu asil ve yedek yönetimimizi çok bilinçli, elektrik mühendisliğine bakış açısı ortak olan bir ekip oluşturmaya özen gösterdik. Aday liste belirlemede, üyelerimizin mesleki ve işyeri dağılımı dikkatlice analiz edilmiş ve mümkün olduğunca her alana temas ve hizmet edebilecek çeşitlilikte listelerimiz oluşturulmuştur.

MESLEĞİN KAZANIMLARI İÇİN MÜCADELE EDİLECEK

Özellikle oda ile en çok resmi bağı olan SMM üyelerimizi düşünerek listemize sahayı bilen 3 Serbest Mühendis yerleştirdik. Bu 3 arkadaşımız mesai saatlerinde de, kendi işlerinde mesai zorunluluğu olmadığından, günün her saatinde odamızda çalışabilecek, böylece oda yönetimi daha etkin kılınacaktır. Doğal Oluşum Grubu’nun ayrıca kadrosundaki tecrübeli akademisyen ve tecrübeli mühendislerle, Genel Merkeze 2018’ de “mesleğin kazanımlarını artırmak” amacıyla verdiği 13 yazılı önergenin hayata geçirilmesi için çaba ve çalışmalar yapması hedefleri arasındadır.

LİSTEMİZE DESTEK BEKLİYORUZ

Tüm bu bilgileri, yaklaşık 2 aydır sürdürdüğü seçim kampanyasında il gezileri ( Rize, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon), cumartesi toplantıları, tüm iletişim kanallarını kullanarak aktarmaya çalıştık. “Her Açıdan Örnek Şube EMO TRABZON” sloganıyla Elektrik Mühendisleri Odası’nın 23 Şubat 2020 Pazar günü (09:00 – 17:00) KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan EMO Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu seçiminde, siz değerli meslektaşlarımızı aday listemize destek olmaya davet ediyoruz. Her türlü seçim sonucunun şimdiden üyelerimize, camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap