SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Diyoruz ki!

Diyoruz ki!

31 Ekim 2023 Salı - 09:38




KARŞIYAKA DA SU SIKINTISI DA VARMIŞ





Dün “Trabzon’un en yoğun ve dik yokuşlu mahallelerinden” diyerek Karşıyaka’daki alt yapı çalışmaları nedeniyle yaşanan ulaşım sıkıntısına dikkat çekmiştir.
Çekmez olaydık! Meğer Karşıyaka’da sadece ulaşım değil, su sıkıntısı da varmış. Hem de yeni döşenen şebekelere rağmen. Daha doğrusu şebeke döşenmesinden sonra  bazı apartmanların suyunda basınç azalmakla kalmamış, zaman zaman kesilir de oluyormuş.
Karşıyaka Mahallesi’ndeki Aktaş ve yanındaki 4 site de oturan 150’ye yakın dairede 6 aydan beri sular akarken birden kesiliyor. Siz bu durumda banyodaki vatandaşın halini, çamaşır ve bulaşık makinelerinin durumu, hele hele doğalgaz kombilerinde meydana gelen arızaları düşünün.
Mahalle sakinleri sudaki basın azalması ve kesintilerle ilgili TİSKİ’ye her yolla ulaşmışlar. Ama sorun halâ devam ediyor.
Son olarak da “Kamu adına görev yapıyorsunuz. Bize yardımcı olur musunuz?” diyerek bize ulaştılar. Biz de yetkililerine ulaştırıyoruz. Çözümünü bekliyoruz.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap