SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Diyoruz ki! Kaya'dan Anlamlı Ziyaret

Diyoruz ki! Kaya'dan Anlamlı Ziyaret

07 Nisan 2024 Pazar - 09:06








Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Belediye Başkanı olarak Trabzon’da ilk ziyaretini Sülüklü Şehitliği ile anne ve babasının mezarına yaptı.
Bu anlamlı ziyaretler, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın sosyal medya hesabında duygu yüklü bir paylaşımla yer buldu.

Gönderisinde Başkan Kaya, "Mazbatamızı aldık ve ilk görev olarak Sülüklü Şehitliği'ni ve canım annem ile babamın mezarını ziyaret ettim. Bu topraklar için canlarını feda eden tüm şehitlerimize dua ettim. Onların fedakarlıkları ve hayır dualarıyla büyüdüm. Anne ve babamın fiziksel olarak yanımda olmalarını ne kadar isterdim. Rabbim onların mekanını cennet etsin" ifadelerine yer verdi.

Kaya’nın hem şehitlerimizin kabrini hem de anne-babasının mezarını ziyaret etmesi partililerin ve vatandaşların takdirini kazandı.
Ayrıca Kaya bu ziyareti ile başta ülkemiz için canını veren şehitlerimiz olmak üzere ve manevi değerlere ne kadar saygılı ve hassas olduğunu kamuoyuna bir kez daha gösterdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap