SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Deva Partisi'nin Trabzon il başkanı belli oldu!

Deva Partisi'nin Trabzon il başkanı belli oldu!

02 Temmuz 2020 Perşembe - 18:25








DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı kim olacak sorusu günlerdir merak ediliyordu. Partiden yapılan açıklamada Gökhan Onur olduğu duyuruldu.

Onur'a belgesini Parti Genel Başkanı kendisi gibi ekonomist Ali Babacan verdi.

Açıklamada,  "DEVA Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanı Gökhan Onur’u tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

Gökhan Onur’un özgeçmişi

1983 yılında İstanbul’da doğan Onur, daha sonra İlk ve ortaöğrenimini Trabzon’da tamamladı. 

Bilkent Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nden 2008’de mezun oldu. 2008-2009 yılları arasında San Diego State Üniversitesi’nde altı aylık Gmat programına katıldı. 


Ayrıca yurt dışında 2009-2011 yılları arasında California State Berkeley Üniversitesi’nde Uluslararası Finans ve Portföy Yönetimi olmak üzere iki ayrı sertifika programına katıldı. 

2011-2012 yılları arasında San Fransisco Golden Gate Üniversitesi’nde Finans Yüksek Lisansı’nı tamamladı. Portföy Yönetimi üzerine hazırladığı tez ile mezun olması da oldukça dikkat çekici bulundu.

2012’den günümüze gıda ve tütün sektörlerinde hizmet veren aile şirketinde dördüncü kuşak olarak Genel Müdürlük görevini yerine getiriyor. 
İngilizce ve Fransızca biliyor. 
Evli ve bir çocuk babasıdır.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap