SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Demokrat Parti Sağıroğlu'nun Yomra Adaylığını Duyurdu

Demokrat Parti Sağıroğlu'nun Yomra Adaylığını Duyurdu

03 Şubat 2024 Cumartesi - 15:51




Demokrat Parti Trabzon Yomra ilçesinde belediye başkan adayı olarak eski belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu'nu açıkladı





Trabzon'un Yomra ilçesinde üst üste 3 dönem belediye başkanlığı görevini başarıyla yürüten İbrahim Sağıroğlu, 2024 seçimleri için adaylık için Demokrat Parti'den adaylığını açıkladı.


DEMOKRAT PARTİ'NİN BAYRAMINI BURADA BAŞLATIYORUZ

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, aday tanıtım töreninde konuşan Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar ;
Bugün burada Yomra'da Demokrat partinin bayramını başlatıyoruz, meşaleyi burada yakıyoruz. Sayın genel başkanımız Gültekin Uysal tanıtım toplantımıza gelerek bizlere şeref verdi kendisine teşekkür ediyoruz.

Öncelikle buranın sahibi olan Yomra'yı aranan bir ilçe yapan belediye başkanımız İbrahim Sağıroğlu ile yine yola devam diyoruz Yomra'nın yeni adayı, eski belediye başkanımız İbrahim Sağıroğlu'dur diyoruz.



KÖY GÖRÜNÜMÜNDEKİ YOMRAYI METROPOL HALİNE GETİRDİK

Demokrat Parti Yomra Belediye başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ;

Kesintiz 15 yıl Yomra belediye başkanlığı yaptık. Bu dönem sonunda eksiklerimizde oldu, doğu yaptıklarımızda. Görev süremiz sona geldiğinde halkımız bize dediki 'Çok yoruldun, izinde kullanmadın sana beş yıl verelim, dinlen kendini toplarla yeniden gel' dedi ben bunu böyle okudum .Şimdi birileri sokakta diyor ki neden aday olacak acaba birilerinden intikam mı alacak Allah şahit bizim kitabımızda böyle birşey yok aslada olmayacak biz olsa olsa helalleşmeye geliriz olsa olsa kucaklaşmaya geliriz. Fakat şunu ifade etmek isterim Allah nasip etmedi seçimi kaybettik eve gittim Allah razı olsun vatandaşlarımız evimize akın akın geldi bizi yanlız bırakmadı. Bazı isimler ise benim kaçtığımı ima eden paylaşımlar yapmışlardı. Benim bakan beyi aradığımı yardım istediğimi iddia edenlere sesleniyorum ben buradayım Allaha şükürler olsun hakkımda takibi devam eden herhangibi bir davam yoktur ! 15 yıllık görev sürem müfettişlerle incelendi.Bizim Yomra'ya yaptıklarımız ortadadır Allah'a şükürler olsun anlımız açık kazandıklarımız ortadadır.Köy görünümündeki Yomra'yı metropol haline getirdik.



ŞÜHEDANIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYACAĞIZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal;

Sadece belediye hizmetlerini yapacak insanlara değil, gövdesini bu vazifeye verecek insanlara ihtiyaç var. Demokrat Parti bugün Türkiye'de daha fazlasını yapabilir. Yereliyle geneliyle yapacaktır. Şühedanın kemiklerini asla sızlatmayacağız.

Herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşayacağı bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Geçmişimizi unutmayacağız. Hiçbir zaman siyasi alanda rekabet meselesi haline getirmedik getirmeyeceğiz Bu büyük ülkenin üstesinden gelemeyeceği şey yok. Bunca yıl geçmiş, alnımız ak milletimizin huzurundayız. İşin doğrusu bu bir parti meselesi değil. Doğru insanlarla bu mücadeleyi verebilmek önemli. Mücadelemizi yarınlara Allah'ın izniyle taşıyacağız.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap