SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Define mi arıyorsunuz?

Define mi arıyorsunuz?

10 Kasım 2018 Cumartesi - 13:35




Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde her yıl gelenekselleşerek devam eden kazı çalışmaları sonrası mahalle sakinleri yetkililerin koordinesiz çalışmasını





Trabzon - Ortahisar ilçesine bağlı 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde yaklaşık 4 yıldır düzenli olarak kazılan yerler tekrar tekrar kazılıp kapatılıyor. Mahallede su, elektrik, doğal gaz, internet, kanalizasyon çalışmaları için ayrı ayrı kazı çalışmaları yapıldı. Öyle ki önce su hattı için kazılan yollar asfaltlandıktan çok kısa bir süre sonra kanalizasyon kapakları için yeniden kazıldı. Hal böyle olunca espritüel Karadeniz insanı yetkililerin koordinesiz çalışmasına kızsa da yapılan çalışmaları define kazılarına benzetti. Mahalle sakinleri ‘yetkililer define arıyorlarsa söylesinler biz de yardım edelim’ diyerek çalışmaları esprili dille eleştirdi. SABIRLI OLSUNLAR 2 Nolu Beşirli Mahallesi Muhtarı Hayri Berber ise, “Vatandaş, bu çalışmaların bu kadar geçe bırakılması noktasında haklıdır. Ama bir çalışma başlamışsa da sabretmek gerekir. Tüm bu çalışmalar neticesinde altyapı çalışmaları tamamlanmış olacaktır. Vatandaşımızdan sabırlı olmasını istiyorum” dedi.

■ Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap