SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Dal-çık bitmedi şoförler isyan etti!

Dal-çık bitmedi şoförler isyan etti!

26 Mayıs 2018 Cumartesi - 09:13




Trabzon- Yomra arası yolcu taşımacılığı yapan dolmuş şoförleri Kaşüstü Dal-çık projesinin doğurduğu mağduriyetlerden dert yandı.





Şükran ATALAR

Trabzon- Yomra arası yolcu taşımacılığı yapan dolmuş şoförleri, Kaşüstü Dal-çık projesinin sebep olduğu mağduriyetlerinden ötürü yetkililerden yardım istedi. Sürekli kangren olan Trabzon trafiğine çözüm olması adına başlatılan Kaşüstü Dal-çık projesinin taahhüt edilen sürede tamamlanmamış olması hem çevre esnafını hem de güzergahta yolcu taşımacılığı yapan şoförleri zor durumda bırakıyor.

ÇÖZÜM DEĞİL SORUN

Projenin gecikmesi, güzergahın çevresinde adliye, alışveriş merkezi ve hastanenin de bulunması hasebiyle vatandaşın şikayetlerine de konu oluyor. Trabzon için çözüm odaklı olarak başlatılan ancak sorunlar yumağına döndüğü yorumlarına hedef olan proje bu kez de şoförleri mağdur etti.  Yol yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu alanda yolcu indirme bindirme yasağı olduğu bilgisini paylaşan Trabzon- Yomra hattı dolmuş şoförleri, yetkililere seslendi. Yolcunun yasak olan alanda inmek üzere ısrar ettiğini belirten şoförler, bunun karşılığında ceza aldıklarını dile getirdiler. Ayrıca proje yapımının sürdüğü alanda yolun bozuk olması nedeniyle de araçlarının sürekli zarar gördüğünü dile getiren şoförler projenin ya bir an evvel tamamlanmasını ya da mağduriyetlerine çözüm getirilmesini talep ettiler.

BİZİ DUYSUNLAR


Trabzon- Yomra hattı dolmuş şoförleri adına konuşan Erol Tüysüz, “Adliye, alışveriş merkezi ve hastaneye en yakın noktada bir üstgeçit bulunuyor. Vatandaş haklı olarak burada inmek istiyor ancak bölgede yolcu indirme bindirme yasağı olduğu için, bunu yaptığımızda ceza yiyoruz. Bu sorunun çözümü adına bize o alanda yolcu indirip bindirebileceğimiz bir yer yapsınlar ya da ceza yazmasınlar. Yolcu ile yasaklar arasında kaldık. Onun da ötesinde yol bozuk bu nedenle araçlarımızda devamlı hasar oluşuyor.  Biz kazandığımızı cezaya mı, sanayiye mi verelim yoksa evimize ekmek mi getirelim. Artık birilerinin bizi duyması lazım” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap