SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Daha büyük başarılara imza atacağız

Daha büyük başarılara imza atacağız

24 Ocak 2018 Çarşamba - 13:08








Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir 10 branş ile gençliğe hizmet ettiklerini Trabzon’un gücünü Dünya’ya duyurduklarını söyledi

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir ve bazı yöneticiler gazetemize ziyarette bulunurken Belediyespor’un geleceğini ve Trabzon sporunu masaya yatırdı. Genel Yayın Yönetmenimiz Miraç Özağcı, İdari Koordinatörümüz Selim Şener ve Spor Müdürümüz Gökmen Özağcı ile bir süre sohbet eden Demir, Trabzon Büyükşehir Belediyespor’un gelecekte daha büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Başkan Demir, “Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak 10 branşta hizmet veriyoruz. Salon sporlarında Trabzon’un gücünü tüm Türkiye’ye ve dünyaya göstermeye çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz sporcularla büyük başarılara yelken açıyoruz. Çocuklarımızı spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve sağlıklı birer fert olarak yetiştirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap