SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Cüneyt Zorlu’dan çarpıcı sözler "Anlaşamadılar Ankara atadı"

Cüneyt Zorlu’dan çarpıcı sözler "Anlaşamadılar Ankara atadı"

14 Temmuz 2022 Perşembe - 11:08




CHP’li Zorlu, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürü atamasının perde arkasıyla ilgili iddialarını sıraladı: Anlaşamadılar Ankara atadı!





CHP’li Cüneyt Zorlu’dan çarpıcı sözler… Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Yurt içi Etkinlik Destekleme Müdürü Tamer Erdoğan uzun süre vekaleten yürütülen Trabzon İl Kültür Turizm Müdürlüğü’ne atanmış, ilk fotoğrafı AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu’yla vermesi CHP’li Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’nun tepkisini çekmişti. Zorlu, Erdoğan’ın Trabzon’a atanmasının perde arkasında neler olduğunu dikkat çeken iddialarla anlattı.

ZORUNDA KALDILAR

“Yeni il kültür  müdürü  siyaseten  geldi” diyen Zorlu şöyle devam etti: Umarım şehrimiz adına başarılı  işler yapar. İlk iş olarak sayın Mumcu ile fotoğraf vermesi kendini eleştirilmeye açık hale getirdi.
Ben nereli olduğuna değil ne yaptığına bakarım. Göreceğiz. Ayrıca AKP vekiller, eski turizm müdürü ve bazı belediye başkanları kendi istediği kişilerin göreve gelmesini istedi.  Ankara da ‘siz aranızda anlaşamadınız alın size siyasi bir müdür’ dedi.  Şimdi bu atamayı övmek zorunda kalıyorlar” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap