SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP'den çok gizli Ortahisar anketi! Kim aday olsun

CHP'den çok gizli Ortahisar anketi! Kim aday olsun

03 Ocak 2019 Perşembe - 10:58




Trabzon’da ‘AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları kimler olacak’ sorusuna cevap aranırken, CHP’nin sessiz ve derinden Ortahisar için bir dizi hes





AK Parti’de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in aday gösterilip gösterilmeyeceği yönünde artan spekülasyonların CHP’nin iştihanı kabarttığı görülüyor. Büyükşehir için İYİ Parti ile ittifak yapıp İYİ Parti Adayı Atakan Aksoy’u destekleme kararı alan CHP Genel Merkezi, Ortahisar’ın adayını belirlemek ve kazanmak üzere telefonla anket çalışması yaparak harekete geçmiş durumda.

İŞTE O 5 İSİM

CHP’nin Ortahisar için yaptığı ve 6 sorunun yer aldığı telefon anketinde 5 isim soruluyor. İşte o isimler: Eski belediye başkanı, eski milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, ASKF Başkanı Cahit Erdem, Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin, Ortahisar Belediye Başkan aday adayları Ali Yazıcı ve Salih Akyüz.

Peki 6 soruda neler soruluyor?

1-Kaç yaşındasınız?


2-Ortahisar Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun musunuz?

3-Mevcut belediye başkanına oy verir misiniz?

4- Volkan Canalioğlu, Cahit Erdem, Turgay Şahin, Ali Yazıcı ve Salih Akyüz’ü tanıyor musunuz?

5-Bu beş isimden birine oy verir misiniz veya hangisine oy verirsiniz?

6-Bir önceki dönemde hangi partiye oy verdiniz?


7- Bu dönem hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Anketten nasıl bir sonuç çıkacak veya çıkacak sonuç ne kadar dikkate alınacak soruları da, önümüzdeki günlerde cevap bulacak.

Haber: EBRU TAVŞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap