SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Trabzon İl Başkanı Bak: ''Trabzon'da halk Volkan abi diyor!''

CHP Trabzon İl Başkanı Bak: ''Trabzon'da halk Volkan abi diyor!''

Karadeniz Özel

14 Kasım 2023 Salı - 10:55




CHP Trabzon İl Başkanı Bak’tan Canalioğlu’nun Büyükşehir adaylığı ile ilgili flaş açıklama





BAK YEŞİL IŞIK YAKTI..

CHP Trabzon’da eski milletvekili ve belediye başkanı Volkan Canalioğlu’nun adı Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için ön plana çıkarken CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Canalioğlu’nun adaylık durumu ile ilgili  çok çarpıcı açıklamalar yaparak  yeşil ışık yaktı. vurguladı. 



GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

İl başkanı Bak “Volkan ağabey olsun, Ahmet Kaya olsun bunlar partimizin bir değeri. Sokakta yüzlerce insan bize Volkan ağabeyin ismini söylüyor. Dolayısıyla bunu görmezden gelmemek gibi bir durum söz konusu olamaz. Ben bunu Volkan başkanımız ile oturup görüşeceğim” dedi.

GİDİP KONUŞACAĞIZ

Bak sözlerine şöyle devam etti. “Volkan Başkanın henüz ne düşündüğünü bilmiyorum. Ama halk ‘Volkan ağabey’ diyorsa bizim mutlak surette yapacağımız gidip onunla konuşup bu süreci birlikte paylaşmak olacaktır.  Oturup bu süreci birlikte değerlendireceğiz. Görev almaları gerekiyorsa hepsi bizim kıymetlimiz olacaktır” diye konuştu.

HABER: HÜSEYİN TERZİ

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap