SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral: ''Her duvar bir tuval olacak''

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral: ''Her duvar bir tuval olacak''

10 Mart 2024 Pazar - 14:04




Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Trabzon'un geleceği olan çocuklar için, hayata geçireceği projeleri anlattı.





CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral seçim çalışmaları dolayısıyla, il genelinde herkese ulaşmaya, dertlerine ortak olmaya ve çözümler üretmeye devam ediyor.

Saral yaptığı konuşmada “İlimiz binalarının kör cephelerinde çocuklarımızın resim yapabileceği alanlar oluşturulacak. Hem çocuklarımız resim yaparken eğlenmiş olacak hem de bu resimler şehrimizin hayatına hayat, renklerine hareket katmış olacak. Her duvar bir tuval olacak.” dedi.

4c0260bb-d715-43de-9e34-3d46af0a8585.jpg

ÇOCUKLARINI SEVEN KENT

Saral, çocukların mutlu ve sağlıklı bir geleceğe sahip olmaları için, çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirterek, Trabzonlulardan destek istedi. “Çocuklarımızın sosyal gelişimi, kendilerini ifade edebilme yetenekleri, haklarına sahip çıkabilmeleri ve yöneticilik kabiliyetlerini geliştirebilmek için, ilgili bütün süreçlerde yer almaları sağlanacak. Trabzon çocuklarını seven, daima destekleyen bir kent olarak örnek olacak.” diyerek konuşmasına devam etti.

721abe0c-bbb1-4c37-81df-fea26e2ddde2.jpg


TRABZON’U BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIMALIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, “Eksiğimiz varsa, açılması gereken konular varsa, açıklanması gereken şeyler varsa, bizim yanlış ifade ettiğimiz ya da eksik kalan konular varsa, bizi mutlaka zorlayın. Biz Trabzon’u birlikte geleceğe taşımalıyız. Çocuklarımız için bunu yapmalıyız. Kimsenin yalnızca kendini düşünme gibi bir lüksü yok. Elimizden geleni gelecek nesiller için, çocuklarımız için, ülkemiz için yapmalıyız. Birlikte yapmalıyız. En kötü şey, umutsuzluktur. Biz mücadeleden vazgeçtiğimiz an, kaybettiğimiz andır. Bizim kaybetme gibi bir lüksümüz yok.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap