SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Zorlu ve AK Partili Tok karşı karşıya…

CHP’li Zorlu ve AK Partili Tok karşı karşıya…

09 Mart 2023 Perşembe - 13:12








CHP’li Zorlu 6’lı masanın seçimi kazanacağını işaret ederek an itibariyle ‘kurumlara liyakat operasyonu’ sinyali vermişti. Bu sözler üzerinden AK Partili Tok ve Zorlu arasında ‘fişleme’ krizi çıktı

“NOT ALMALIYIZ” DEMİŞTİ

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, önceki gün yaptığı çıkışla gündeme oturmuş, “Trabzon’da bulunan resmi kurumlardaki liyakat sahibi kişileri belirleyip not almalıyız. Görevini tarafsız yapmış insanlara lafımız yok ama aksini yapanlarla işimiz olmayacak” demişti.

TOK: ERKEN BAŞLADINIZ

Zorlu’nun bu açıklamalarına yine sosyal medyadan cevap veren AK Partili Çaykara Belediye Başkanı Hanifi Tok, “Trabzon’daki tüm bürokratlar liyakat sahibidir. Liyakat sahibi olmayanlar görevlerde olamaz. Lakin fişleme işine erken başlamışsınız” ifadelerini kullanarak Zorlu’yu sert bir dille eleştirdi.

ZORLU: SİZ İYİ BİLİRSİNİZ

Başkan Tok’a, “Fişlemeyi siz iyi bilirsiniz… 21 yıldır işe sizden olmayan giremedi. Biz kimsenin siyasi görüşüne bakmayız. AKP’li olup da görevini yapana lafımız olmaz. Ama yatırım izlemenin başına o kadar teknik insan dururken 3 yıl boyunca sağlıktan gelme birini atadınız” suçlamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap