SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP’li Zorlu’dan kadro çağrısı! Büyükşehir de gereğini yapmalı

CHP’li Zorlu’dan kadro çağrısı! Büyükşehir de gereğini yapmalı

08 Eylül 2022 Perşembe - 18:45




Zorlu: “Sayın Murat Zorluoglu ve TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekadaş, bu konuda duyarlılık gösterip gerekeni yapacaklarından kuşkum yok.”





Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, Ortahisar Belediyesi’nde çalışan 276 işçinin memur kadrosuna alınmasına ilişkin açıklamalarda bulunarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na seslendi. Zorlu, “Ortahisar meclisinde çalışan 2 ve 4 yıllık 276 üniversite  mezununu ayırım yapmadan tamamının memur (Norm) kadroya geçmesini  oy birliği  ile kabul ettik.

 Çalışan kardeşlerimize hayırlı olsun. Başta sayın A. Metin Genç olmak üzere katkısı olan herkese çalışanlar adına teşekkür ederim. Bu haberi duyan birçok Büyükşehir ve ona bağlı TİSKİ çalışanı 2 ve 4 yıllık mezunlar bizleri arayarak aynı şekilde norm kadroya geçmek istediklerini belirttiler. Sayın Murat Zorluoglu ve TİSKİ Genel Müdürü  Ali Tekadaş, bu konuda duyarlılık  gösterip  gerekeni yapacaklarından  kuşkum yok. Çalışan personeli bu haktan faydalandırmak gerekir.  Ortahisar  Belediyesi gerekeni yapmıştır.  Büyükşehir Belediyesi de yapacaktır.  Yakışan odur” dedi.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap